VÄLKOMMEN TILL MALIN I RATAN

En tvål är så mycket mer än bara en tvål …

VÄLKOMMEN TILL MALIN I RATAN

En tvål är så mycket mer än bara en tvål …

Jag, Malin – grundare av Malin i Ratan AB, är uppvuxen på den norrländska landsbygden, i en familj med månskensbönder. Skogen fanns runt husknuten då, precis som den gör nu, och den har alltid varit min plats för både fysisk aktivitet och avkoppling. Numera bor jag med min man, två döttrar och höns i byn Ratan vid Västerbottenskusten. Vi trivs här i naturen, på landet utanför stan, med att påta i trädgården, samla örter och svamp i skogen och njuta av havets bris.

På senare år har intresset för att minska mängden kemikalier i vår vardag varit ledord i skapandet av våra produkter, ekologiska råvaror och mild doftsättning eller doftfritt är en självklarhet. Tvålens egenskaper som en mångsidig produkt ger fina möjligheter att kemikalie- och produktbanta sitt badrumsskåp, och även hållbarhet och plastbantning blir en del i det, då en fast tvål kräver betydligt mindre resurser i form av förpackningar. En fast tvål är alltid ett bra miljöval.

Våra produkter har uppmärksammats i Organic Beauty Awards, 2018 som nominerad till bästa handtvål och 2019 som en av topp fem Årets produkt – framröstad av folket.

Vår Handgjorda Ekotvål är så mycket mer än bara en tvål. Den är ett hantverk som vi skapat med omsorg, och en mångsidig produkt som kan ersätta många rengöringsprodukter i hemmet och på fritiden.

Välkommen att ta del av Malin i Ratans sortiment på Lövånger Saluhall.

För mer information titta in på vår hemsida