VÄLKOMMEN TILL KRYDDLANDET

Kryddor och te från hela världen!

VÄLKOMMEN TILL KRYDDLANDET

Kryddor och te från hela världen!

Kryddlandet är Sveriges största krydd- och tebutik online med lager och verksamhet i Skellefteå. I Kryddlandets stora sortiment finns förutom vanliga och ovanliga kryddor och te också kaffebönor, en hel del chili, lakrits, karameller, ett ganska stort sortiment av nudlar och asiatiskt, allt du kan tänka dig till tacos samt massor av starka och inte så starka såser. Självklart till rimliga priser, effektiv hantering och snabb leverans.

Anders – hjärnan, ägaren och kryddentusiasten bakom Kryddlandet köpte verksamheten år 2016 och har sedan dess drivit Kryddlandet. Från hobbyverksamhet till heltidssysselsättning gick fort – snabbt märkte Anders att kundernas intresse för smaker från hela världen var enormt. Idag är Kryddlandets kundkrets bred – restauranger, storkök, livsmedelsproducenter och självklart: alla hemmakockar. Under hashtagen #kryddlandet finns massor av helt fantastiska foton som Kryddlandets kunder tagit!

Kryddlandets vision är enkel: alla kan laga mat och Kryddlandets förhoppning är att kunna bidra och inspirera till det genom konkurrenskraftiga priser på ett brett sortiment med hög kvalité där alla kan hitta något.

Utöver det, har Kryddlandet en av Sveriges bästa hemsidor med massor av information, tips och tricks samt en kundtjänst i toppklass – Kryddisarna (det är titeln när man jobbar i en trevlig kryddfabrik) försöker verkligen lösa alla möjliga och omöjliga utmaningar, alltid med kundens bästa i fokus.

För mer information titta in på vår hemsida